Köpa Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation?

Mirakelstrumporna från Japan som ger babylena fötter - nu i Sverige!

Trött på hårda och torra hälar?

Prova näringsstrumporna som ger bebislena fötter efter en behandling! 

 Oftast kan fötterna spegla hur hektiska liv vi lever. De kräver lite extra tid och omtanke som vi ofta skippar p.g.a. tidsbrist. Fötterna blir ofta eftersatta mer under vinterhalvåret då de inte visas offentligt så ofta. Många personer lider av hårda och torra hälar. 

Ormar ömsar skinn 4-8 gånger per år. Ömsning är den process då ormen med jämna intervall byter ut den yttre delen av skinnet. Har du aldrig tänkt på hur skönt det skulle vara om skinnet på våra ibland fula fötter skulle kunna göra likadant? 

Nu finns det en unik behandlingsmetod som gör just detta på dina fötter fast med hjälp av helt naturliga näringsämnen. Vitaminbutiken.se kan nu stolt presentera Baby foot den unika näringsstrumpan från Japan som under 15 år i rad varit Japans mest sålda fotvårdsprodukt och nu blivit en världssuccé. 

Baby foot träs på fötterna under 2 timmar en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att fjälla och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena. 

Baby Foot kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina. 

Läs mer på bl.a. Vitaminbutiken om Baby Foot!